Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Дома> Производи> Потопена електрична пумпа> QX DownDraft Потоп пумпа
QX DownDraft Потоп пумпа

QX DownDraft Потоп пумпа

Транспорт: Ocean

Maximum lift
Maximum flow rate
option
Контакт сега
Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендТијанхаи

Пакување и испорака
Продажни единици : Kilogram

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Опис на производот
Електрична пумпа за надополнување на QX, е машина за кревање вода која е директно поврзана со моторот и пумпата за вода и работи во водата. Може да се користи за реки, езера, базени, бунари за собирање, рудници и други проекти за кревање вода. Може да се користи како пумпа за спасување и пумпа за итни случаи. Во споредба со другите пумпи, има очигледни предности како што се лесна инсталација и мало стапало. Стапката на проток на постојните производи опфаќа 10-200 тони/час, главата е 20 ~ 300 милиони, а моќноста е 4-90kW.
Карактеристики:
1. Електричната пумпа е директно поврзана и интегрирана во водата. Моторот е на врвот, пумпата за вода е на дното, и има механички уред за заптивка во средина, што може ефикасно да ја спречи размената помеѓу течноста за ладење во моторот и пренесениот медиум и да се обезбеди долгорочно и Сигурна работа на пумпата за вода.
2. Прилагодете се на поводот на ниско ниво на вода, плитка длабочина на потопување, висока глава со една фаза и висина на ниска инсталација.
3. Моторот усвојува асинхрон мотор со влажна трифазна трифазна трифазна трифазна верверичка, а ликвидацијата усвојува полиетилен жица отпорна на вода. Структурата на производот е едноставна, еколошка и без загадување.
4. Делот за пумпа за вода го усвојува методот на клуч за поврзување, главата на вратилото е заклучена, врската е сигурна и не е лесно да се олабави.

Нашата компанија произведува различни серии на производи, има: потоплива електрична пумпа , целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик , центрифугална пумпа , пумпа за отпадна и пумпа за отпадоци
Способност за набавка...

ТранспортOcean

Место на потеклоYuncheng , Шанкси

Other information
ВИДЕО ВРЕМЕ НА АД

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Контактирајте не
Претплати се
Следете нас

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати