Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Дома> Производи> Пумпа за отпадни води> Мала пумпа за отпадоци
Мала пумпа за отпадоци

Мала пумпа за отпадоци

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендТијанхаи

Пакување и испорака
Продажни единици : Kilogram

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Опис на производот
Малата пумпа за отпадоци од отпадоци од рудникот е еден вид пумпа специјално користена за празнење на канализација во рудници, тунели и други инженерски средини. Има карактеристики на отпорен на експлозија, отпорни на корозија, отпорни на абење, итн., И може да се прилагоди на грубите работни околини за да се обезбеди безбедност и нормално работење на инженерските околини како што се рудници и тунели.
Главната карактеристика на оваа пумпа е употребата на мотори кои се докажани за експлозија, кои можат да работат безбедно во запаливи и експлозивни средини. Во исто време, телото на пумпата и работното коло се изработени од материјали отпорни на корозија, кои имаат добра отпорност на корозија и можат да работат стабилно долго време во корозивни средини како што се киселина и алкали. Покрај тоа, површината на телото на пумпата и работното коло усвојува посебен процес на обложување или третман, што може ефикасно да го спречи абењето на телото на пумпата и работното коло, за да го продолжи услужниот век на пумпата.
Малата пумпа за отпадоци од отпадоци од рудникот има и карактеристики на компактна структура, мала големина и мала тежина, што е погодно за инсталација и одржување. Во исто време, перформансите на пумпата се стабилни, што може да обезбеди долгорочна стабилна работна ефикасност, намалување на трошоците и времето на одржување и поправка.

Малата пумпа за отпадоци од отпадоци од рудникот е ефикасна, безбедна и издржлива пумпа, која може да ги задоволи потребите за празнење на отпадни води во рудници, тунели и други инженерски средини и да обезбеди безбедност и нормално работење на инженерското опкружување.

Нашата компанија произведува различни серии на производи, има: потоплива електрична пумпа , целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик , центрифугална пумпа , пумпа за отпадна и пумпа за отпадоци

Способност за набавка...

Место на потеклоYuncheng, Shanxi

Other information
ВИДЕО ВРЕМЕ НА АД

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Контактирајте не
Претплати се
Следете нас

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати