Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Дома> Производи> Пумпа за отпадни води> Рудник за отпадоци од отпадни води
Рудник за отпадоци од отпадни води

Рудник за отпадоци од отпадни води

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендТијанхаи

Пакување и испорака
Продажни единици : Kilogram

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Опис на производот
Рудникот FlameProof Пумпа за отпадни води е еден вид опрема за третман на отпадни води специјално користена во рударската околина. Може ефикасно да извлече, транспортира и лекува отпадни води, канализација, кал и други супстанции создадени во рудникот за да се постигнат ефектите од заштитата на животната средина, заштедата на енергија и високата ефикасност.
Главните карактеристики на пумпата за отпадоци од експлозија на рудникот се отпорни на експлозија, антикорозија, отпорни на абење, отпорни на корозија и други својства, кои можат да се прилагодат на сложените услови за работа, како што се висока температура, висок притисок и голема јачина во рударството животна средина. Во исто време, опремата има и предности на автоматска контрола, интелигентно управување, безбедност и сигурност, итн., Што може да постигне долгорочно, континуирано и стабилно работење.

Главните полиња за примена на пумпи за отпадни води од рудникот вклучуваат рударство, металургија, хемиска индустрија, градежништво, општински и други индустрии и се користат во подземни рудници, подземни резервоари, тунели, метрото, растенија за третман на канализација и други места. Употребата на оваа опрема може ефикасно да ја заштити животната средина, да ја подобри ефикасноста на производството, да ги намали трошоците за потрошувачка на енергија и е една од важните опрема за третман на отпадни води од рудникот

Нашата компанија произведува различни серии на производи, има: потоплива електрична пумпа , целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик , центрифугална пумпа , пумпа за отпадна и пумпа за отпадоци

Способност за набавка...

Место на потеклоYuncheng, Shanxi

Other information
ВИДЕО ВРЕМЕ НА АД

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Контактирајте не
Претплати се
Следете нас

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати