Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Дома> Производи> Поставен пумпа за пожар> Tht Series Trailer Type Mobile Pumping Station
Tht Series Trailer Type Mobile Pumping Station

Tht Series Trailer Type Mobile Pumping Station

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендТијанхаи

Пакување и испорака
Продажни единици : Kilogram

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Опис на производот
Мобилната станица за пумпање на приколката THT Series е ефикасна и удобна опрема за пумпување на мобилни телефони, која главно се користи во транспортот на пумпа, наводнување, водоснабдување, заштита од пожари, канализација и други полиња. Опремата усвојува дизајн на структурата на приколката, која има карактеристики на лесно движење, едноставна инсталација и удобно одржување и е погодна за изградба на пумпни станици во различни прилики.
Главните компоненти на приколката за мобилна пумпа за мобилни серии вклучуваат пумпа, мотор, контролен систем, резервоар за гориво, итн. Пумпата усвојува високо-ефикасна и центрифугална пумпа за заштеда на енергија или пумпа за само-примирје, која има карактеристики на голем проток , голема отпорност на главата и абење, кои можат да исполнуваат различни барања за транспорт. Моторот усвојува добро познати брендови дома и во странство, што има карактеристики на голема моќност, ниска потрошувачка на гориво и низок шум и може да работи стабилно долго време. Контролниот систем усвојува контрола на PLC, со автоматска контрола, далечински управувач, дијагностицирање на дефекти и други функции, кои можат да реализираат интелигентно работење. Резервоарот за гориво е дизајниран со голем капацитет да ги задоволи потребите на долгорочно континуирано работење.

Предностите на станицата за мобилни пумпни за мобилни серии THT се како што следува. Како прво, опремата е лесна за движење и може брзо да се инсталира на потребното место, без оглед на теренот. Второ, опремата е лесна за одржување, што може брзо да ги замени пумпите, моторите и другите компоненти, намалувајќи го времето на застој. Трето, перформансите на опремата се стабилни и може да работи постојано долго време за да ги исполни разни барања за пренесување. Конечно, опремата е едноставна за работа и може да се контролира со PLC за да се постигне автоматско работење и да се намали рачната интервенција.

Нашата компанија произведува различни серии на производи, има: потоплива електрична пумпа , целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик , центрифугална пумпа , пумпа за отпадна и пумпа за отпадоци

Способност за набавка...

Место на потеклоYuncheng, Shanxi

Other information
ВИДЕО ВРЕМЕ НА АД

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Контактирајте не
Претплати се
Следете нас

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати