Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Дома> Производи> Целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик> Не'рѓосувачки челик 316L пумпа за потопна вода
Не'рѓосувачки челик 316L пумпа за потопна вода

Не'рѓосувачки челик 316L пумпа за потопна вода

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендТијанхаи

Пакување и испорака
Продажни единици : Kilogram

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Опис на производот
Потопната пумпа од не'рѓосувачки челик 316L е висококвалитетна пумпа за вода, погодна за разни потопени апликации, како што се дренажа, третман на отпадни води, индустриска употреба, итн. Тој е направен од 316L не'рѓосувачки челик, кој има одличен отпор на корозија, може да се спротивстави на нападот на А А. разновидност на хемикалии и е погодна за груби услови на животната средина.

Потопната пумпа од не'рѓосувачки челик 316L ги има следниве карактеристики:

1. Висока отпорност на корозија: материјалот од не'рѓосувачки челик 316L има одлична отпорност на корозија, може да работи долго време во кисели, алкални и солени околини и не е лесно да се кородира и оксидира.

2. Висока ефикасност: Пумпата усвојува мотор со висока ефикасност, кој може да обезбеди силна моќност и да обезбеди ефикасно работење на пумпата.

3. Висока сигурност: 316L потопната пумпа од не'рѓосувачки челик е направена од напредна технологија и висококвалитетни материјали, со стабилни и сигурни перформанси, долгорочно работење без чести одржување.

4. Силна прилагодливост: Пумпата е погодна за нуркање апликации на разни течности, вклучувајќи чиста вода, канализација, кисели течности, итн., И се користи во индустријата, земјоделството, градежништвото и другите полиња.


Нашата компанија произведува различни серии на производи, има: потоплива електрична пумпа , целата пумпа за потопна не'рѓосувачки челик , центрифугална пумпа , пумпа за отпадна и пумпа за отпадоци

Способност за набавка...

Место на потеклоYuncheng , Шанкси

Other information
ВИДЕО ВРЕМЕ НА АД

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Контактирајте не
Претплати се
Следете нас

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати